Nieuwsbrief De Dalk2 juni 2017

EHBO in de bovenbouw unit

Dankzij het fonds van de supermarktketen de Coop mag het Rode Kruis Voorst aan alle scholen in de regio Voorst het

lesprogramma EHBO LEER JE ZO aanbieden.

 

Op de Dalk is woensdagochtend 31 mei lesgegeven aan leerlingen vanaf groep 5. Zoals iedereen weet gebeuren de meeste ongelukken thuis en goed voorbereid zijn is erg belangrijk in noodsituaties. Vooraf hebben de leerlingen samen met de juf alle onderwerpen van de eerste hulp behandeld en daarna zijn zij in praktijk gaan oefenen met vrijwilligers van het rode kruis. De kinderen van de groepen 1 tot 4 mochten om de beurt in de  Pam (ambulance) kijken. Aan het eind is iedereen geslaagd en hebben zij het certificaat gekregen van deelname. Ook leerkrachten, overblijfouders, ouders en verzorgers kunnen dankzij het fonds tegen een speciaal tarief het EHBO diploma halen. Wanneer u hiervoor belangstelling heeft kunt u zich opgeven via onderstaand adres. Op deze manier wordt de veiligheid op school verbeterd, maar ook in thuis bent u en uw kinderen  meer zelfredzaam als het gaat om eerste hulp.

Carin Slagter Bestuurslid Zelfredzaamheid
Het Nederlandse Rode Kruis

.

kamp groep 7 en 8


Woensdag 7 juni tot en met vrijdag 9 juni gaan groep 7 en 8 op kamp naar Ossenzijl.

Houdt u onze Facebook pagina in de gaten, want daar zullen we al tijdens het kamp wat foto's op gaan plaatsen!

 Ook de groepen 1 t/m 6 gaan op donderdag 9 juni op schoolreis. Ook daar zullen we foto's van plaatsen.

 

Wandel4daagse Klarenbeek 27 t/m 30 juni 2017

 

Alle leerlingen hebben deze week de flyer over de Wandel4daagse mee naar huis gekregen. Als u zoon of dochter mee gaat lopen, dan graag individueel inschrijven via de volgende link: https://www.scklarenbeek.nl/699/inschrijven-wandel4daagse/

Wilt u ook het ingevulde strookje nog op school inleveren? Dat krijgen de kinderen dinsdag mee. Zo weet de Ouderraad hoeveel kinderen er namens De Dalk meelopen.

 

 

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

de Dalk is onderdeel van Leerplein055