Nieuwsbrief De Dalk25 augustus 2017

Even voorstellen…

Zoals u afgelopen week misschien al heeft gezien loopt er een nieuweling door de school heen…. Ik zal mezelf even hier in het kort voorstellen. Ik ben Christian Kluft en ben de nieuwe locatieleider van deze mooie school. Vanaf 1997 ben ik werkzaam in het onderwijs. Eerst als leerkracht en van 2009 tot 2017 als Bovenschools ICT-Coördinator van Leerplein055. Misschien heeft u mij wel eens op de Leerpleinspelen gezien. Ik was de man met de microfoon in de hand bij de estafette. In mijn vrije tijd ben ik regisseur van het ASK-Theater, waar de groepen 5 t/m 8 van veel scholen altijd naar toe gaan in december. Ik heb enorm veel zin om samen met het team en u een fantastisch schooljaar tegemoet te gaan. Ik ben op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig op de Dalk. Mocht er iets zijn of wilt u me even spreken, kom gerust even aan.

Christian Kluft

 

Project Alles in 1

Project Alles in 1

Aanstaande maandag starten we met het eerste project van  dit schooljaar namelijk: Prehistorie, Grieken en Romeinen.
Bent u benieuwd hoe spetterend wij dit doen????Blijf dan tot half 9 op het schoolplein....

Voor dit project kunnen we de volgende materialen gebruiken: rechte takken , keien (niet te groot), restjes schone schapenwol, veren, lapjes stof in natuurlijke kleuren, jute, schelpen, enz.

Volgende week vrijdag (1 september) gaan we met de materialen aan de slag. Wie zou ons kunnen helpen dit te verzamelen?

 

 

Oproep verkeersbrigadiers

De verkeersbrigadiers zijn weer van start gegaan, maar we hebben nog onvoldoende mensen om de kinderen te helpen met veilig oversteken.

Wie hebben er op dinsdagochtend, donderdagochtend, vrijdagochtend en vrijdagmiddag een kwartiertje tijd om de kinderen te helpen met oversteken?

Tijdens één avond krijgt u alle informatie om officieel verkeersbrigadier te worden.

Wilt u zich opgeven stuur dan een e-mail aan juf Stefanie: sdejong01@leerplein055.nl.

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

de Dalk is onderdeel van Leerplein055