Nieuwsbrief De Dalk10 oktober 2017

Open dag

Morgen is er open dag op school. We volgen het normale dagprogramma.
Tussen 9:00 en 11:00 uur werken de kinderen op hun tablet. Mocht u dit een keer willen zien bent u van harte welkom.

Klas(sen) op de Plank.

A.s. vrijdagochtend 13 oktober worden er door alle kinderen optredens gegeven. Dit doen we ter afsluiting van de Kinderboekenweek. Dit spektakel wilt u niet missen!
We starten met de optredens om 11:00 uur.

Na afloop van de show kunt u nog even in ons eigen museum kijken. Dat is de afsluiting van het project Prehistorie, Grieken en Romeinen. De kinderen gaan u dan een rondleiding geven door het prachtige museum.

Schooltijden

De laatste weken merken wij dat de kinderen erg vroeg op school komen. De kinderen mogen vanaf 8:20 uur naar binnen. Met uitzondering van de kinderen waarvan een moeder klaar-over is, zij mogen om 8:15 uur naar binnen. De tijd voor schooltijd gebruiken de leerkrachten voor het voorbereiden. Dus voor 8:20 uur moeten de kinderen nog buiten spelen.

Kleinigheidje voor nieuwe inwoners

Namens de Dalk krijgen nieuwe jonge inwoners een kleinigheidje. Is er bij u in de straat een baby geboren of een gezin die net verhuisd is? Geef dit dan aan bij Jessica Schoterman. Zij gaat ervoor zorgen dat er iets in de brievenbus komt. 

Herfstvakantie en studiedag

Vrijdagmiddag start de herfstvakantie. Maandag 23 oktober heeft het team een studiedag. De leerlingen zijn die dag vrij. 

De school begint weer op dinsdag 24 oktober om half 9. Die dag zullen we het nieuwe thema spectaculair openen.... Bent u ook zo nieuwsgierig? Dan zie we u graag dinsdag 24 oktober om half 9. 

Floralia 2017

Floralia 2017

Afgelopen zaterdag 7 oktober was het weer volop feest op De Dalk. Eindelijk was er de griezelige Floralia. Vrijdag hebben de kinderen al bloemstukken gemaakt, en de onderbouw hun fiets versierd. Zaterdag was er weer van alles te doen op school. Rad van Fortuin, vele spelletjes, schminken, een rodeo-stier en een griezelgrot.
Ook dit jaar was het weer een enorm succes. Floraliacommissie en alle ouders die geholpen hebben: enorm bedankt!

Bekijk hier het foto-album.

Open dag de Hertenkamp

Vanaf 1968 hebben wij een mooi park in het hart van Klarenbeek. In 2016 zijn wij begonnen met het vervangen van de oude hokken.Deze zijn gesloopt en er is een nieuw dierenverblijf gebouwd met inzet van sponsoren en vrijwilligers uit Klarenbeek.

 Wij nodigen U dan ook uit om eens te kijken in dit mooie onderkomen voor de dieren en het mooie park. 

Hier kunnen wij allemaal van genieten Opa’s, Oma’s vaders en moeders met de kinderen en kleinkinderen.

Kom kijken voor een rondleiding door het gebouw en het park dan kun je de dieren zien hoe ze overnachten en verzorgd worden.
Dit park is toch van en voor heel Klarenbeek. 

Tot zaterdag middag 14 oktober 2017 van 14.00 uur tot 17.00 uur.

 Het wordt een leuke middag voor jong en oud.
Ontvangst: grote tent op het vrijwilligersplein ( achter de molenweg ) Klarenbeek.

Met vriendelijke groet,

 Stichting Hertenkamp Klarenbeek.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

de Dalk is onderdeel van Leerplein055