NL Doet op vrijdag 10 maart op de Dalk

vrijdag 3 februari 2017

 

 

Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2017, samen met duizenden organisaties in het land, NL-doet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL-doet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Ook wij als OBS De Dalk doen hier dit jaar wederom aan mee. Zoals de meeste kinderen en ouders weten hebben we al een aantal jaren meegedaan en zaken in en rondom school opgeknapt. Dit jaar willen wij onze leerlingen stimuleren om vrijwilligerswerk te komen doen tijdens de NL Doet.

De NL Doet klus is op vrijdag 10 maart van 13.00 – 15.00 uur met als doel: verras eens een persoon uit je naaste kring of omgeving waarvan jij vindt dat deze een pluim  ( compliment ) verdient. Omdat je deze persoon bijv. heel lief vindt, deze veel voor je doet of die vaak op jouw past.  Wij gaan op bovengenoemde datum dan een high-tea voor hen organiseren op school. Per kind mag je 2 personen uitnodigen, waarvan jij vindt dat zij een pluim verdienen. (per gezin maximaal 4 personen).

Denken jullie nog aan het opgeven? ( voor 22 februari)

Delen via