nieuwe ouder

Wordt uw kind binnenkort 4 jaar? Of staat u op het punt te verhuizen naar Klarenbeek? En wilt u weten of De Dalk past bij uw zoon of dochter? Dan bent u hier op het goede adres! Hier vindt u in vogelvlucht onze uitgangspunten. Bovendien leest u hier meer over onze school en het team.

Bij ons op De Dalk staat voor ieder kind de deur open. Het motto van onze school is “De Dalk, iedereen hoort erbij!”  Wilt u een kijkje nemen op onze school? U en uw kind zijn van harte welkom! Voor een afspraak kunt u contact opnemen onze locatie leider Christian Kluft. Telefoon: 055 301 15 68 of  een email sturen naar dalk@leerplein055.nl.

Schoolgids online

Op deze site kunt u alle informatie over onze school vinden. Om het vinden van actuele en relevante informatie voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij de traditionele schoolgids vervangen door een online schoolgids waar u over alle onderwerpen die u als ouder over onze school wilt weten of nalezen. In de online schoolgids vindt u alle informatie die in een schoolgids thuishoort. Na het intypen van een bepaalde zoekopdracht krijgt u eenvoudig alle gevonden zoekresultaten te zien.  Natuurlijk kunt u ook het algemene zoekvenster van onze site gebruiken om informatie te zoeken.

Kennismaken?

Bij ons op De Dalk staat voor ieder kind de deur open. Wilt u een kijkje nemen op obs De Dalk samen met uw zoon of dochter? U en uw kind zijn van harte welkom! Neem contact op via het kennismakingsformulier of belt u met locatie leider Christian Kluft voor een afspraak op telefoonnummer 055 301 15 68.

Delen via