• Open dag

Open dag

De schoolkeuze: een belangrijk moment

Het kiezen van een basisschool die past bij u en uw kind is belangrijk. De basisschoolperiode is een periode die zo leuk en leerzaam mogelijk moet zijn. Overwegingen om te kiezen voor een school zijn heel persoonlijk. Wilt u een blokje om rijden of liever een school in de buurt? Welke opvangmogelijkheden zijn er? Hoe wordt de lesstof aangeboden? Hoe is de sfeer op school? Wat biedt een school kinderen die extra ondersteuning of juist meer uitdaging nodig hebben?

Kom naar de open dag

Twee keer per jaar bieden basisscholen in Apeldoorn ook een laagdrempelige manier om kennis te maken met scholen.

De volgende open dag is op woensdagochtend 10 april 2019 van 9.00 tot 12.00 uur.

 

Bekijk het programma

Onze school

De Dalk is een kleine, sfeervolle openbare basisschool midden in het dorp Klarenbeek. Er wordt lesgegeven in  combinatiegroepen. Door de kleinschaligheid is het mogelijk om ieder kind de aandacht te geven die het nodig heeft. De leerkrachten en de directie kennen de kinderen en hun ouders.

Kanjertraining

De Dalk is een Kanjerschool, in alle groepen worden Kanjertrainingen gegeven. De Kanjertraining bestaat uit een serie lessen met bijbehorende oefeningen om de sfeer in de klas goed te houden, of te verbeteren. Hierbij worden verschillende kleuren ‘petten’ gebruikt. Bij iedere pet hoort een bepaalde rol en gedrag.

Programma

Op de open dag volgen wij zoveel mogelijk het standaard dagprogramma in de groepen. Dit doen wij omdat wij nieuwe ouders een goed beeld willen geven van onze manier van werken. Natuurlijk verzorgen wij rondleidingen voor bezoekers en heeft u volop gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met ons team en onze leerlingen! Graag tot ziens op onze open dag!

  • LP055_deDalk_Kleuters_08312015_SunnyGardeur_2779
  • LP055_deDalk_Kleuters_08312015_SunnyGardeur_1396
  • LP055_deDalk_Kleuters_08312015_SunnyGardeur_2922
  • LP055_deDalk_Kleuters_08312015_SunnyGardeur_2652

Kennismaken

Wij adviseren u om gebruik te maken van de mogelijkheid om een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de schooldirecteur te maken. Uw kind is uiteraard ook welkom om hierbij aanwezig te zijn. Voor dit kennismakingsgesprek nemen wij ruim de tijd, rekent u op een gesprek van een uur. Wij vinden het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van onze onderwijsvisie, u uw vragen kunt stellen en u de sfeer op onze school kunt ervaren.

Maak een afspraak

Delen via