Klarenbeekse Vakantie Speelweek

maandag 27 juni 2016

Een gouden week in Olympisch Klarenbeek!speelweek

Het is al weer bijna zomervakantie en dus komt ook de Klarenbeekse Vakantie Speelweek steeds dichterbij,  4 dagen vol sport, spel, muziek, creativiteit, plezier en hutten bouwen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

De spelen zijn van maandag 15 tot en met donderdag 18 augustus op het terrein achter basisschool De Dalk aan de Klarenbeekseweg 129 in Klarenbeek. Het thema dit jaar is Olympische Spelen.

Om alvast een beetje inzicht te krijgen in de hoeveelheid kinderen die gaan komen en om lange wachtrijen bij het inschrijven te voorkomen is het fijn als iedereen zich van tevoren inschrijft. Dit kan middels de volgende link: Inschrijfformulier KVS. Het is de bedoeling dat voor ieder kind een apart inschrijfformulier wordt ingevuld.

Wij zijn altijd op zoek naar hulpouders, opa’s, oma’s en andere enthousiaste mensen die willen helpen met de opbouw (weekend ervoor ), afbouw (vrijdag erna) en tijdens de week met de catering en de schoonmaak of in de zaaghoek enz . Ook dit kunt u aangeven op het inschrijfformulier.

Voor meer info, foto’s en filmpjes: www.facebook.com\kvsklarenbeek

Tot ziens in het Olympisch huttendorp!

Groetjes van het KVS comité

Delen via