Klarenbeekse Zomerfair

woensdag 3 juli 2019

Klarenbeekse Zomerfair

Afgelopen vrijdag 28 juni was het volop feest bij O.B.S. De Dalk. Dit jaar werd er voor de eerste keer de Klarenbeekse Zomerfair georganiseerd, dit in plaats van de jarenlange Floralia. Het thema was vooral gebaseerd op zomerse sferen en spellen. En hoe kon het ook mooier met het weer van de afgelopen dagen.

Leerlingen waren in de klassen al druk geweest om zelf spullen te maken voor de verkoop. Op de avond zelf was het plein mooi en gezellig in zomerse sferen gemaakt. Kinderen konden zich laten schminken, de nagels mooi laten lakken. Je kon je haren mooi laten vlechten of opsteken bij Mariska’s Kapperstruck. An d’r Gevoel gaf je een heerlijke stoelmassage. De kinderen konden ook actief zijn op de fair door lekker te springen op het springkussen van Partyverhuur Klarenbeek. Maar er waren ook mooie prijzen te winnen bij het boogschieten. Kinderen mochten een lekker broodje bakken boven een kampvuur. Een rondje draaien aan het kleine rad, waarbij je zeker altijd prijs hebt is voor kinderen ook altijd leuk. Hoe leuk; onze eigen juf Ank was er met haar paarden. Zij maakte samen met de kinderen een rondritje door het mooi Klarenbeek. Ook voor de inwendige mens werd gezorgd door een heerlijke BBQ. Uiteraard was er het rad van avontuur met super mooie kinder én volwassen prijzen ook in trek. Aan het einde van de fair was de trekking van de Verloting. Alle prijzen van de Verloting kwamen van de Klarenbeekse Ondernemers, zo werd het een echte Klarenbeekse Zomerfair. Onderaan dit bericht staan de winnende lotnummers. De namen van de winnaars zijn op school bekend.

Graag zouden we Klarenbeekse Ondernemers willen bedanken voor hun prijzen en de sponsoring! Mariska’s Kapperstruck, An d’r Gevoel en Partyverhuur Klarenbeek voor hun medewerking. Uiteraard willen we ook alle kinderen, de leerkrachten van de school en alle hulp ouders bedanken. Maar ook u als bezoekers aan de Klarenbeekse Zomerfair, want zonder u was er geen fair. Mede dankzij u allen kunnen wij terug kijken op een zeer gezellige en geslaagde Fair. De opbrengst van de avond zal ten goede komen aan de kinderen van de school.

De foto’s volgen zo snel mogelijk!

Ondernemer: Lotnummer
cadeaubon Restaurant Pijnappel O839
high tea bij Huize Bloem O859
borrelplank Slagerij Walravens O305
stoelmassage van An dr gevoel O957
Zomertas van Pijnappel O305
Cadeaubon IJskoningin O915
Fietstas van Bike totaal O812
Cadeaubon van de Snackcounter O663
Bloemen van Lieke O502
Cadeaubon van Mariska’s kapperstruck O236
Levensmiddelenpakket van de Plus O120
Mooie Plant Hoveniersbedrijf Huis in ’t Veld O972
Cadeaupakket Molen O393
Fles Rosé van Gravendael OO24
cadeaubon Klaarbeek O681
broodmandje bakkerij Stok O517
cadeaubon Woudhof O101
autowaspakket DCO O595
cadeaubon Borduurshop O119
handdoek/theedoekpakket Smeltink O740

 

Delen via