Nieuwsbrief De Dalk12 januari 2018

Wij wensen iedereen een gezond en gelukkig 2018!

Zoals jullie waarschijnlijk al in de gaten hebben gehad wordt er volop gewerkt om onze parkeerplaats te verharden.
Het gaat allemaal heel voorspoedig en als het weer mee blijft zitten hopen ze hem eind volgende week op te kunnen leveren.
Dat betekent dat het de komende week nog een beetje behelpen is met parkeren, maar dat we daarna kunnen genieten van een mooie parkeerplaats!

Ouderportaal Parnassys

Vanaf volgende week zijn de Cito-toetsen tijdelijk niet zichtbaar in het ouderportaal. Dit i.v.m. het invoeren van de resultaten van de aankomende toets periode.

Project

Afgelopen maandag is er weer een nieuw project gestart. Het thema voor de komende weken is Nederland. De opening begon met het tv programma Hollands Got Talent. We hadden veel talent die middag. Er was een gevaarlijke mevrouw uit Rotterdam, goochelaar,bouwvakker, berentemmer en iemand had een heus vlooiencircus meegenomen! Wat een talent hebben de meester en de juffen...

Carnaval

Voor de vakantie hebben jullie een e-mail gekregen dat er weer opgegeven kan worden voor de carnavalsoptocht. A.S. maandag gaat de brief ook nog op papier mee. Het zou leuk zijn als er een heleboel aanmeldingen bij komen! De kosten bedragen € 5,- P.P.
Opgeven kan tot uiterlijk 19 januari dus geef je nog snel op bij een van onderstaande commissieleden.

Lotte, Cathelijne, Bianca, Karin Kempenk en Jessica

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

de Dalk is onderdeel van Leerplein055