Nieuwsbrief De Dalk19 maart 2018

Met z'n allen!

Met z'n allen! Dat is hoe ik deze week op de Dalk zou omschrijven.
Zaterdag hebben we samen met personeel, kinderen en veel ouders meegedaan aan NLDoet!
Prachtig om te zien wat je samen voor elkaar kan krijgen! Verderop en deze nieuwsbrief vindt u hier meer informatie over.
Ook wij ondervinden de consequenties van de griepgolf, maar ook hier zorgen we er met z'n allen voor dat de school zoveel mogelijk blijft draaien.
Ook binnen de school zie je het "met z'n allen" terug. Zowel woensdag met groep 6/7/8 bezig met het bomen planten op de nationale boomfeestdag, als op school met het theater lezen of de jaarlijkse potgrondactie. Dit is echt een prachtig gevoel bij onze school: "met z'n allen!"
Ik hoop dat we het dit jaar nog vaak kunnen zeggen dat we het maar weer mooi met z'n allen hebben gedaan.
Op het moment dat ik deze tekst schrijf zie ik hier weer de kinderen samen met de ouders druk bezig om van de potgrondactie weer een groot succes te maken.
Ik denk dan ook maar weer 1 ding: Succes met z'n allen!

Donderdag 22 maart geen parkeerplaats!

Op donderdag 22 maart a.s. gaat de gemeente bij de parkeerplaats een beukenhaag aanplanten.
Op deze dag kunnen wij geen gebruik maken van de parkeerplaats.
Wilt u hier rekening mee houden?
Vanaf vrijdag kunt u uw auto hier gewoon weer parkeren.

Schoolfotograaf

Op woensdag 18 april worden de jaarlijkse schoolfoto's gemaakt. Meer informatie hierover volgt nog. 

Nieuws uit de ouderraad

In de periode na de voorjaarsvakantie tot aan de meivakantie staan er veel activiteiten die vaak kort na elkaar zijn op het programma. De OR doet dan vaak een beroep op u om mee te helpen met het organiseren van deze activiteiten of helpen op de dag zelf. Namens de OR en het team willen wij u ontzettend bedanken voor de hulp.

NL-Doet

NL-Doet

Zaterdag 10 maart hebben we meegedaan aan NL Doet. De voortuin werd aangepakt. Wat een verschil al. Het hele schoolplein is ook weer strak aangeveegd en opgeruimd.
We willen iedereen die vandaag geholpen heeft ontzettend bedanken! Een speciale dank voor: Hoveniersbedrijf Huis in ‘t Veld, Huigen Achterkamp B.V., Veldhuis v.o.f., Hertgers, Reuvekamp minikraanverhuur en brandweer Klarenbeek en Leerplein055.

 

Bekijk hier het fotoalbum van deze geweldige dag.

 

Boomfeestdag bovenbouw

Boomfeestdag bovenbouw

Afgelopen woensdag was het Nationale Boomfeestdag! Ter ere daarvan plantte wethouder Cziesso, samen met de basisschoolkinderen van de Dalk uit Klarenbeek, een boom. De eerste boom van 250 jonge bomen en struiken, die straks een prachtig bos vormen. Hiermee is tegelijkertijd het startsein gegeven voor de aanleg van de Groene Wig, waar bos wordt aangeplant en wandel- en fietspaden worden aangelegd. Een mooie stap naar een groene verbinding tussen de stad en het Beekbergerwoud. Studenten van Helicon MBO Apeldoorn en medewerkers van de gemeente begeleiden de kinderen bij het planten.

Bekijk hier het fotoalbum van deze ochtend.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

de Dalk is onderdeel van Leerplein055