Nieuwsbrief De Dalk6 april 2018

Verkeersexamen groep 7/8

Gisteren hebben alle kinderen uit groep 7 en 8 het schriftelijk verkeersexamen gemaakt. Ze zijn daar allemaal voor geslaagd! A.s. woensdag 11 april is het praktijkexamen door het centrum van Apeldoorn.

Open dag a.s. woensdag

Volgende week woensdag 11 april is de open dag van onze school. Heeft u mensen in uw omgeving die op zoek zijn naar een goede school, maakt u hen dan attent op onze open dag?

Koningsspelen

Op vrijdag 20 april staan de Koningsspelen op het programma. Wij willen er een gezellige en sportieve dag van maken. Daarbij hebben we uw hulp hard nodig. Op het prikbord in de hal hangt een lijst waar je je kan opgeven om mee te helpen. Alle hulp is welkom om er een leuke dag van te maken!

Herinnering: vrije dag donderdag 26 april

De leerkrachten van Obs de Dalk krijgen weer een scholing van de kanjertraining.
Deze scholing zal zijn op woensdag 25 april in de middag en avond en donderdag 26 april de gehele dag.
Dit betekent dat de kinderen op donderdag 26 april een margedag hebben!
Deze margedag valt voor de meivakantie!
De kinderen zijn dus van 26 april t/m 13 mei vrij.

Pasen

Woensdag 28 maart hebben we met elkaar een gezellige Paasochtend gehad. We begonnen deze ochtend creatief met het maken van een paasbakje. Daarna was het tijd voor het zoeken van de eieren. Ook waren er twee gouden eieren verstopt. De winnaars kregen een verrassing. Na het zoeken was het tijd om wat spelletjes te doen. De kinderen hebben zich goed vermaakt met de eier-race, ei-de-boule en haasje prikje. Daarna hebben we met alle kinderen lekker kunnen genieten van een heerlijke lunch.
We willen iedereen bedanken voor de hulp!

 

Grote Rekendag

Donderdag 29 maart hebben we met de hele school een dagje rekenen gehad. Niet zoals we het normaal doen maar op een hele andere manier bezig zijn met rekenen. We begonnen met de hele school met de verhuisdozen-estafette. In groepjes moesten de kinderen of een letter of een doos meenemen daar werd dan een toren van gebouwd waar een woord op kwam te staan. Daarna zijn de kinderen in de klassen bezig geweest met een circuit met verschillende opdrachten. Van bouwen tot meten en wegen. Het was een gezellige leerzame ochtend.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

de Dalk is onderdeel van Leerplein055