Nieuwsbrief De Dalk22 juni 2018

Vakantie-rooster schooljaar 2018-2019

Voor komend schooljaar hebben we het vakantierooster weer rond.
Er zijn op dit moment 3 studiedagen gepland. We hebben nog ruimte voor 1 of 2 studiedagen. Mochten we deze inzetten, hoort u dit ruim van te voren.
Omdat er aan het einde een lange onderwijsperiode is, hebben we gekozen voor een extra week vakantie met Pinksteren i.p.v. een 2e week meivakantie.
Hieronder vindt u de exacte data:

Vakantie

datum

herfstvakantie

22 t/m 26 oktober 2018

kerstvakantie

24 dec.2018 t/m 04   januari 2019

voorjaarsvakantie

25 febr. t/m 1 maart   2019

paasweekend

19 april t/m 22 april   2019

Meivakantie (Hemelvaart)

29 april t/m 3 mei 2019

Hemelvaartweekend

30 en 31 mei 2019

2e   Pinksterdag (+vakantie)

10 t/m 14 juni 2019

zomervakantie

22 juli t/m 30 aug. 2019

Marge/studiedagen

25 september, 4 maart en 3 juli

Formatie nieuwe schooljaar

Op dit moment is de formatie nog niet helemaal definitief. Zodra wij meer weten dan hoort u dit van ons.

 

Musical bovenbouwunit

De musical zal dit jaar voor het laatst opgevoerd gaan worden in Ons Gebouw, Woudweg 119 op woensdag 11 juli. De nieuwe eigenaren van dit pand stellen hun eigendom ter beschikking. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee! Verderop in de nieuwsbrief staat een stukje over de nieuwe eigenaren.

De officiële uitnodiging voor de avond volgt nog.
De overige groepen gaan op woensdagochtend om 9:00 uur kijken naar de generale repetitie.  

 

 

Schoolreis groep 1 t/m 6

Schoolreis groep 1 t/m 6

Donderdag 14 juni zijn de kinderen van groep 1/2 naar het Land van Jan Klaasen geweest en de groepen 3 t/m 6 naar de spelerij/uitvinderij in Dieren.
De kinderen van groep 1/2 hebben kunnen spelen in het land van Jan Klaasen. Ook hebben ze nog naar een voorstelling gekeken.
In de spelerij konden de kinderen allerlei activiteiten doen en daarna nog lekker spelen.

Bekijk hier de foto's van deze dag.

 

Kamp groep 7/8

Kamp groep 7/8

Van woensdag 13 juni tot en met vrijdag 15 juni zijn de groepen 7 en 8 op kamp geweest naar Ommen. Ze hebben daar verschillende activiteiten gedaan o.a. midgetgolven, klimmen, levend stratego, vele spelletjes, bosspel in het donker en een bonte avond. Het was een heel gezellig en leuk kamp.

Via deze weg nogmaals alle hulpouders en broer ontzettend bedankt voor jullie hulp.

Klik hier om een kleine compilatie te zien van het kamp.

 

Ons Gebouw

Wie zijn wij:

Marleen Endeveld – Loopbaanbegeleiding & Coaching

Ik ben een veelzijdige en praktische loopbaanprofessional op het gebied van beroepskeuze, het zoeken en vinden van nieuw werk na ontslag en re-integratie als gevolg van ziekte. Ook ben ik gespecialiseerd op het gebied van rouwverwering.

Naast loopbaanspecialist en verliesdeskundige typeer ik mijzelf als een realistische ervaringsdeskundige. Zelfredzaamheid, een duurzaam toekomstperspectief, vertrouwen, persoonlijke betrokkenheid en een goede balans tussen werk en privé zijn de sleutelwoorden in mijn aanpak. Geen loze beloftes, maar een realistische en resultaatgerichte aanpak. Ik ben erkend door de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals (NOLOC) en een gecertificeerd Register Loopbaanadviseur (RL) bij het Career Management instituut (CMI). Mijn moto/slogan is: “Aan de slag met wat werkt!”

Verdere informatie over Marleen Endeveld Loopbaanbegeleiding & Coaching vinden jullie op http://www.marleenendeveld.nl/

 Han Edelman – Edelman Edelsmid

Edelman Edelsmid ontwerpt kunstvoorwerpen en sieraden. Ambachtelijk gemaakt in eigen atelier. Kenmerkend zijn de eigentijdse ontwerpen. Allen met een mooi verhaal of voor een bijzonder moment. In opdracht ontwerp en vervaardig ik sieraden van edelmetaal en vermaak ik erfstukken tot een mooi nieuw juweel. In mijn atelier geef ik workshops/cursussen aan groepen kinderen en volwassenen. Ook verzorg ik individuele lessen aan geïnteresseerden.
http://edelmanedelsmid.nl/

Edel Erfgoed

Samen besteden we aandacht en tijd aan Edel Erfgoed toegepaste Kunst. Edel Erfgoed is een specialist op het gebied van Nederlandse toegepaste kunst uit de 19e en 20e eeuw. .Edel Erfgoed heeft een royale collectie artikelen op het gebied van Art Nouveau, Jugendstil, Art Deco, Amsterdamse School en Retro Design en biedt een zorgvuldig geselecteerd assortiment glaswerk, keramiek, zilver, wandtegels, sculpturen, bestek, serviesdelen, sieraden en klein-meubelen aan. Edel Erfgoed streeft er naar om artikelen van een hoge kwaliteit voor een redelijk bedrag binnen het bereik van een grote doelgroep te brengen. Naast de verkoop van Nederlandse toegepaste kunst stelt Edel Erfgoed zich tot doel de kennis- en informatieoverdracht van het Nederlands erfgoed uit deze periode te vergroten en zet zich in voor het behoud en de instandhouding daarvan.
https://www.edelerfgoed.nl/

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

de Dalk is onderdeel van Leerplein055