Nieuwsbrief De Dalk6 juli 2018

De laatste week

Wat vliegt de tijd. Nog een week en dan is het schooljaar alweer voorbij. En wat ging het snel! Zo begin ik aan mijn eerste dag als locatieleider op deze mooie school. Ik voelde me vanaf het begin thuis hier op deze school. Een school met leerlingen die van groep 1 t/m 8 met elkaar spelen. Waar de lijntjes naar de betrokken ouders kort zijn. Een school waar zoveel ouders zijn die helpen aan activiteiten. Kortom een heerlijke school om te werken.

Voor mij was het het eerste jaar, maar voor sommige leerlingen is het juist het laatste jaar. Woensdag zullen zij in hun musical stralen op het podium, waarna we donderdag afscheid nemen van deze groep. En hoe? Dat zien jullie donderdag.

Ik wil hier alvast mijn dank uitbrengen aan alle ouders die dit jaar hebben geholpen er weer een mooi jaar van te maken. Zonder jullie kunnen we veel zaken niet door laten gaan! Ik heb het al vaker gezegd, De Dalk is een school waar we met elkaar een omgeving maken waarin jullie kinderen kunnen groein en bloeien!

Wij wensen jullie als team een heerlijke vakantie toe en tot volgend schooljaar!

Namens het team,

Christian Kluft

 

Informatie voor de laatste schoolweek

Nog één week naar school en dan is het al weer zomervakantie. Nog even wat informatie op een rij:

• woensdag 11 juli nodigen we alle ouders uit om 12:15 uur voor een bedankmoment.

• woensdag 11 juli start de  musical 19.00 uur in Ons Gebouw( 's ochtends voor de overige groepen)

• donderdag 12 juli mogen groep 6/7 tussen 10:00  en 10:15 uur op school komen. Groep 8 komt om 11:00 uur.
 

• donderdag 12 juli om 12 .00 uur zwaaien we groep 8 uit! Dit zullen wij op een speciale manier gaan doen, dus hopen we dat alle ouders daarbij aanwezig kunnen zijn.

 

• vrijdag 13 juli: doordraaidag naar de nieuwe groep/ leerkracht en laatste schooldag. Alle leerlingen zijn om 12 uur vrij!

 Wij wensen iedereen alvast een hele fijne vakantie toe! We zien de kinderen graag weer op maandag 27 augustus 2018.

Groepsindeling nieuwe schooljaar

Helaas is op dit moment nog niet alles rond m.b.t. de groepsindeling voor komend jaar.
Maandagmiddag krijgt u een e-mail waarin staat welke leerkrachten er voor de groepen staan.  

Oproep!!!! Klaar-overs nieuwe schooljaar

Er is voor het nieuwe schooljaar een tekort aan overblijfbrigadiers.....

Op dinsdagvond 21 augustus om 19:00 uur is er bij de politie een instructiemoment. Deze datum is in de vakantie maar dit is bewust gedaan zodat de nieuwe brigadiers in de eerste week al kunnen starten. 

Wij doen een beroep op u als ouder! Wie kan 1 of 2 keer per week helpen met ervoor te zorgen dat alle kinderen van De Dalk veilig kunnen blijven oversteken. 
Opgeven kan bij juf Stefanie of via het e-mailadres: sdejong01@leerplein055.nl. Graag horen wij voor donderdag 12-07 wie er die avond gaan. 

 

Onderwijsinspectie

Zoals u misschien al van uw zoon of dochter heeft gehoord, zijn er vorige week donderdag 2 mensen van de onderwijsinspectie bij ons op school geweest. Zij hebben geconstateerd dat het onderwijs op De Dalk op orde is. Wij zijn hier natuurlijk enorm trots op en erg blij mee.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

de Dalk is onderdeel van Leerplein055