Nieuwsbrief De Dalk28 september 2018

Open dag

Woensdag 10 oktober staat  weer een open dag op het programma. Heeft u mensen in uw omgeving die op zoek zijn naar een goede school, maakt u hen dan attent op onze open dag!
Wij volgen het normale programma zodat er een goed beeld bestaat van hoe wij werken op school. Natuurlijk verzorgen wij rondleidingen voor bezoekers en heeft u volop gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met ons team en onze leerlingen!

Oudergesprekken

A.s. maandag hangt er een overzicht in de hal van de oudergesprekken die van 19 tot 23 november plaats zullen vinden.
Mocht u onverhoopt niet kunnen op de datum die gepland is, kunt u eventueel ruilen met een andere ouder (natuurlijk in overleg).
Wilt u de wijziging dan op school op de lijst noteren, zodat de leerkracht weet welke ouder hij op dat tijdstip ontvangt. Tot een week voor de oudergesprekken kunnen de wijzigingen worden doorgegeven.

Kinderboekenweek

Op donderdag 4 oktober begint bij ons de Kinderboekenweek. Gedurende deze week zullen wij veel extra activiteiten doen rondom het thema Vriendschap.
Vrijdag 12 oktober willen wij de Kinderboekenweek afsluiten met een klein optreden van ongeveer 8.30 tot 9.00 uur.

Mocht u het leuk vinden om te komen kijken, dan bent u van harte welkom !

Bewegend leren 

Misschien heeft u het al gezien/gehoord, we gaan regelmatig buiten leren. Leren door bewegen is effectief, leuk en gezond. Alle groepen bij ons op school gaan regelmatig buiten aan het 'werk' op een leuke en afwisselende manier. Hierdoor is iedereen erg betrokken en bezig met het leerdoel van een les of met het extra oefenen van de aangeboden leerdoelen.

Vandaag zijn de kinderen van groep 1 t/m 5 in het bos geweest voor een les paddenstoelen zoeken en bekijken. Mooi om de samenwerking tussen alle kinderen te zien.

Loopfietsenrace

Op donderdag 27 september deden de groepen 1, 2 en 3 een loopfietsenrace op het veld. Dit in het kader van de sportweek, waarin extra aandacht werd besteed aan het sportief bezig zijn. De groepen mochten na elkaar een echte race houden, waarbij niet alleen gelet werd op de snelheid maar ook op hoe mooi of hoe netjes de kinderen raceten. Hierbij konden de kinderen een echte medaille verdienen die werd uitgereikt op een heus podium. De kinderen hadden heel veel plezier.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

de Dalk is onderdeel van Leerplein055