Nieuwsbrief De Dalk11 januari 2019

Namens het team en de leerlingen wensen wij jullie een gelukkig, gezond en leerzaam nieuwjaar. 

Toetsen 

In januari en de eerste week van februari worden in alle groepen weer Cito toetsen afgenomen. Zo kunnen we goed zien wat de kinderen al goed beheersen, of waar ze nog extra instructie en oefening voor nodig hebben. Met de gegevens van de toetsen kunnen de leerkrachten weer een nieuwe leerstofplanning maken voor de komende tijd. Gelieve in deze periode geen tandartsbezoeken etc. onder schooltijd plannen.
In het ouderportaal zijn de toetsen in deze weken niet zichtbaar.

Rapport en oudergesprekken

Op donderdag 21 februari krijgen de kinderen het eerste rapport mee. De week na de voorjaarsvakantie vanaf dinsdag 5 maart vinden de oudergesprekken plaats. 
A.s. maandag hangt er een overzicht in de hal van de oudergesprekken die van 5 maart tot 8 maart plaats zullen vinden. De gesprekken zijn voor de groepen 1 t/m 7. Groep 8 heeft de gesprekken op een ander moment.  
Mocht u onverhoopt niet kunnen op de datum die gepland is, kunt u eventueel ruilen met een andere ouder (natuurlijk in overleg). 
Wilt u de wijziging dan op school op de lijst noteren, zodat de leerkracht weet welke ouder hij op dat tijdstip ontvangt. Tot de voorjaarsvakantie kunnen de wijzigingen worden doorgegeven.

Project bouwen Alles-in-1

Afgelopen dinsdag hebben we het nieuwe project voor de komende periode geopend. Het thema is bouwen. Voor dit thema hebben wij nog materialen nodig.
Heeft u thuis nog kranten of dozen (klein en groot) liggen dan kunnen wij die op school goed gebruiken. 
Ook zouden wij het leuk vinden als u iemand weet die vanuit een beroep iets zou willen vertellen of kunnen laten zien in de groepen 4 t/m 8. Graag horen wij dit van u zodat we een gastles in kunnen plannen. 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

de Dalk is onderdeel van Leerplein055