Nieuwsbrief De Dalk9 februari 2019

Potgrondactie

Op vrijdag  8 maart 2019 is de jaarlijkse Potgrondactie. Mede door de opbrengsten van deze actie  kunnen er vele  leuke activiteiten door de ouderraad voor de kinderen van school georganiseerd worden.

Net zoals vorig jaar wordt er ook dit jaar vooraf huis aan huis in Klarenbeek rondgegaan om de bestellingen met behulp van intekenlijsten op te nemen.  Alle kinderen zijn ingedeeld met een intekenlijst, zodat wij het gehele dorp bereiken. Wij verzoeken de kinderen, maar ook u als ouders om de lijsten wel te lopen. Voorgaande jaren is gebleken dat wij toch nog weleens lijsten retour kregen, waardoor er in bepaalde straten niet verkocht is. Uiteraard jammer voor de opbrengsten, maar ook voor de PR van school, wij maken wel reclame voor de potgrond actie. Mocht je om welke reden dan ook de lijst die uw kind toebedeeld heeft gekregen niet kunnen lopen, verzoeken wij jullie om dit zelf onderling met een ander kind / ouder te regelen!!

De lijsten zullen we volgende week uitdelen, zodat kinderen genoeg tijd hebben om te verkopen.

Om de potgrondactie ook dit jaar weer tot een succes te maken, moeten de bestelde zakken natuurlijk bezorgd worden. Hiervoor doen we ook nu weer een beroep op jullie tijd, want vele handen maken licht werk. We zouden het dan ook zeer prettig vinden als jullie op vrijdag 8 maart (een dagdeel) kunnen helpen.  Uiteraard is het de bedoeling dat ook de kinderen zoveel mogelijk komen helpen. Hiervoor vragen wij wel toestemming van jullie als ouders.

Uiteraard zal er ook een brief komen waarin jullie je hulp kunnen aangeven. Mocht je zelf niet met een aanhanger kunnen rijden, is dat geen probleem. Alle hulp is welkom op deze dag.

Noteer 8 maart dus alvast in uw agenda.

ASK zoekt Michieltje

Na 10 jaar zal het ASK-Theater de musical ‘Peter Pan’ weer het theater inbrengen en zullen zij Peter Pan weer door Theater Orpheus laten vliegen. Voor de nieuwe voorstelling zijn wij opzoek naar nieuw talent voor onder andere de rol van Michieltje. Zit het nieuwe talent bij jullie op school?

NIEUW TALENT BIJ JOU OP SCHOOL?

Voor de musical ‘Peter Pan' is de inschrijving voor de audities nu begonnen! 

- Michieltje (grote bijrol, middelste op de foto)

Voor de rol van Michieltje zijn wij op zoek naar een jongen tussen de 10 en 13 jaar die niet langer is dan 1.55m. Ben je 9 en word je komend jaar 10? Dan mag je ook auditie komen doen! 

Voorwaarde voor bovenstaande rol is dat je voor de repetities beschikbaar moet zijn op woensdagavond (starten in april) en de theaterweek eind november.

Vind jij het leuk of ken jij iemand die kan zingen, dansen, acteren en pas jij/diegene in bovenstaande omschrijving? Mail dan nu naar audities@ask-theater.nl en meld je aan! Vermeld bij de aanmelding je naam, leeftijd, lengte en stuur een foto mee! Wie weet zien we jou als Michieltje in het theater! Aanmelden kan tot en met 15 februari.

Met vriendelijke groet, 

Het ASK-Theater

Herinnering oudergesprekken

Op donderdag 21 februari krijgen de kinderen het eerste rapport mee. De week na de voorjaarsvakantie vanaf dinsdag 5 maart vinden de oudergesprekken plaats. 
De gesprekken zijn voor de groepen 1 t/m 7. Groep 8 heeft de gesprekken op een ander moment.  
Mocht u onverhoopt niet kunnen op de datum die gepland is, kunt u eventueel ruilen met een andere ouder (natuurlijk in overleg). 
Wilt u de wijziging dan op school op de lijst noteren, zodat de leerkracht weet welke ouder hij op dat tijdstip ontvangt. Tot de voorjaarsvakantie kunnen de wijzigingen worden doorgegeven.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

de Dalk is onderdeel van Leerplein055