Nieuwsbrief De Dalk29 maart 2019

Graafwerkzaamheden

Van bijna alle ouders heb ik een antwoord gekregen voor het gebruik van beeldmateriaal aanstaande maandag. Heel fijn! Mocht u nog niet hebben gereageerd, dan graag alsnog even een bericht, zodat we weten bij welke kinderen er eventueel een interview mag worden afgenomen.Bij geen bericht gaan we ervan uit dat dit niet mag!Verder hopen we u natuurlijk ook te zien bij de eerste opgraving. Wij vinden het in ieder geval heel spannend!U ontvangt vandaag nog even een mail m.b.t. hoe een en ander gaat lopen. (Aangezien het veld en toegang vanaf die kant afgesloten worden).

Koningsspelen

Koningsspelen vrijdag 12 April.

Onze school is in de prijzen gevallen. Dit jaar wordt het sportprogramma voor de kinderen geheel verzorgd door Accres. 

 Programma

We starten om half 9 met een gezamenlijk ontbijt voor de hele school. Daarna is er een sportprogramma voor alle kinderen. Er komt zelfs een springkussen! Voor eten en drinken wordt gezorgd.

Groep 1 t/m 4 gaat om 12 uur naar huis. Groep 5 t/m 8 heeft 's middags 'gewoon' school

Groep 5 tot groep 8 moet dus wel een eigen lunch meenemen.

 Hulpouders

Ondanks dat het sportprogramma georganiseerd wordt kunnen we nog wel hulp gebruiken. Iemand die kan helpen bij het ontbijt en de verzorging van het eten en drinken in de ochtend 

Als je kunt helpen laat dit dan weten aan Karin Kempenk.

Sponsorloop 

Wij hadden met economie een opdracht dat we geld moesten ophalen met onze eigen onderneming. Het geld dat wij gingen ophalen ging naar een goed doel namelijk: Ouders die niet het geld hebben om hun kinderen te laten sporten. Wij hebben een sponsorloop georganiseerd op jullie school met de groepen 4 tot 8.

Namens jullie kunnen wij die ouders heel erg blij maken met het geld zodat hun kinderen wel kunnen sporten. Jullie hebben echt een heel mooi bedrag opgehaald!

€ 361,10

Wij willen jullie heel erg bedanken voor jullie medewerking!

Gr. Lisa Wolters en Femke Verbeck

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

de Dalk is onderdeel van Leerplein055