Nieuwsbrief De Dalk8 juli 2019

Een kijkje in de nieuwe groep

Op dinsdag 9 juli nemen alle kinderen een kijkje in hun nieuwe klas.De leerlingen schuiven om 11:00u een lokaal op en maken kennis met de nieuwe groep/ leerkracht. Om 12.00u sluiten alle leerlingen dit kennismakingsmoment af en gaan de kinderen terug naar hun eigen klas.

Rapport

Vrijdag 12 juli krijgen alle kinderen hun rapport mee naar huis. Wilt u ervoor zorgen dat deze na de zomervakantie weer bij de leerkracht wordt ingeleverd?

Vakantierooster 2019-2020

herfstvakantie 21 t/m 25 oktober 2019
kerstvakantie  23 dec.2019 t/m 03 januari 2020
voorjaarsvakantie 24 febr. t/m 28 februari 2020
paasweekend 10 april t/m 13 april 2020
Meivakantie (Hemelvaart)27 april t/m 5 mei 2020
Hemelvaartweekend 21 en 22 mei 2020
2e Pinksterdag (+vakantie)1 t/m 5 juni 2020
zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus 2020


Marge/studiedagen voor iedereen: 4 maart en 1 juli 2020 en nog 1 dag in te plannen.

Voorlichting groep 8 volgend schooljaar

Om alvast in de agenda te noteren: op dinsdagavond 8 oktober is er een voorlichtingsavond voortgezet onderwijs voor de groep 8 leerlingen van volgend schooljaar.
De uitnodiging volgt nog maar dan weet u deze datum alvast.

Terugblik Klarenbeekse Zomerfair

Afgelopen vrijdag 28 juni was het volop feest bij O.B.S. De Dalk. Dit jaar werd er voor de 1ste keer de Klarenbeekse Zomerfair georganiseerd, dit in plaats van de jarenlange Floralia.  Het thema was vooral gebaseerd op zomerse sferen en spellen. En hoe kon het ook mooier met het weer van de afgelopen dagen.

Leerlingen waren in de klassen al druk geweest om zelf spullen te maken voor de verkoop.  Op de avond zelf was het plein mooi en gezellig in zomerse sferen gemaakt.  Kinderen konden zich laten schminken, de nagels mooi laten lakken. Je kon je haren mooi laten vlechten of opsteken bij Mariska’s Kapperstruck.  An d’r Gevoel gaf je een heerlijke stoelmassage. De kinderen konden ook actief zijn op de fair door lekker te springen op het springkussen van Partyverhuur Klarenbeek. Maar er waren ook mooie prijzen te winnen bij het boogschieten. Kinderen mochten een lekker broodje bakken boven een kampvuurtje.  Een rondje draaien aan het kleine rad, waarbij je zeker altijd prijs hebt is voor kinderen ook altijd leuk. Hoe leuk; onze eigen juf Ank was er met haar paarden.  Zij maakte samen met de kinderen een rondritje door het mooi Klarenbeek.   Ook voor de inwendige mens werd gezorgd door een heerlijke BBQ. Uiteraard was er het rad van avontuur met super mooie kinder en volwassen prijzen ook in trek.  Aan het einde van de fair was de trekking van de Verloting. Alle prijzen van de Verloting kwamen van de Klarenbeekse Ondernemers, zo werd het een echte Klarenbeekse Zomerfair.

Wij terug kijken op een zeer gezellige en geslaagde Fair.  De opbrengst van de avond was € 627,25 en we hebben het boogschietspel á € 40,- ook op school laten staan!! Daar wordt al veel gebruik van gemaakt!
Wat we met het resterende bedrag gaan doen moeten we nog overleggen, maar de opbrengst zal ten goede komen aan de kinderen van de school.

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

de Dalk is onderdeel van Leerplein055