Nieuwsbrief De Dalk19 juli 2019

Einde van het schooljaar

De laatste week is al;tijd een week van afscheid nemen.
Je neemt misschien wel afscheid van de basisschooltijd, of afscheid van je juf.Als ouder misschien wel afscheid van een heel tijdperk. Al deze afscheidsmomenten betekenen ook weer het aanbreken van een nieuwe periode.
Op zo'n moment blik je altijd terug. Ik heb afgelopen jaar weer zo'n mooie en leuke school gezien. Wat hebben we met z'n allen ontzettend hard gewerkt! Maar wat was het ook mooi en leuk! We hebben met ons onderwijs prachtige resultaten behaald! Zowel op de eindtoets, als op de tussentijdse toetsen zijn we als school enorm gegroeid! Voor een uitgebreide beschrijving verwijs ik u naar het jaarverslag dat u kunt vinden op onze website. Maar ook terugkijkend op alle evenementen die we hebben gehad, krijg ik een grote glimlach op mijn gezicht! Vorige maand hebben we bijvoorbeeld voor het eerst een zomerfair gehad! Wat zat dat allemaal geweldig in elkaar en wat een heerlijke gezellige sfeer was daar.
Dat is wat ik ook weer meeneem naar het komende jaar. De goede sfeer die wij op school samen met u hebben. Dit zorgt voor mooie dingen. Zowel op onderwijsgebied, als daarbuiten. Zo zorgen wij dat onze kinderen veilig groeien en bloeien!
Voor nu wens ik iedereen een heerlijke vakantie toe! Geniet er lekker van en wij zien u komend schooljaar weer graag terug!

Musical en afscheid groep 8

De afgelopen weken zijn de kinderen uit de bovenbouw ontzettend druk geweest met het oefenen van de musical. Afgelopen woensdag was het dan eindelijk zover. Wat hebben de kinderen het onwijs goed gedaan! Na de musical werd er door een aantal ouders van de groepen 6/7 opgeruimd zodat groep 8 en hun ouders naar het eindfeest konden gaan. De ouders die geholpen hebben op welke manier dan ook willen wij onwijs bedanken! Vele handen maken licht werk! 

Donderdag was dan echt de laatste dag van groep 8. Ze hebben alle kinderen en leerkrachten op heerlijk ijs van De Ijskoningin getrakteerd. Super bedankt daarvoor groep 8!

Toen kwam het moment van het uitzwaaien... De kinderen mochten voor 1 keer fietsen op het schoolplein want dat deden ze normaal nooit..! Er moest een parcours afgelegd worden daarna liepen ze door de bloemenboog en een haag van kinderen naar het eind van de rode loper. Daar werden ze door de juffen opgewacht en knallend het plein afgestuurd met een ballon met confetti.Veel plezier en succes op jullie nieuwe school! 

Nieuwsbrief nieuwe schooljaar

Op vrijdag 30 augustus komt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar uit. Daar zullen belangrijke data en informatie instaan voor het nieuwe schooljaar. 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

de Dalk is onderdeel van Leerplein055