Nieuwsbrief De Dalk18 februari 2020

 

De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat ook de Carnaval weer voor de deur staat! De school is van buiten alweer versierd en aanstaande zaterdag zal de grote optocht weer in het dorp plaatsvinden!Met dank aan de ouders zijn we ook als school weer onderdeel van deze optocht. Maar ook de jeugdprins zit bij ons op school! Wij wensen Jordy Hendriks heel veel plezier als jeugdprins! Een Alaaf van ons allemaal!

De samenhorigheid van carnaval blijft iets dat je bij ons op school ook steeds terug blijft zien. Nieuwe leerlingen die zo makkelijk worden opgenomen binnen de groep. In de teamkamer werd van de week nog besproken hoe leuk het op het schoolplein gaat als de bovenbouw samen met de midden- en onderbouw aan het spelen is! Een mooi gevoel dat we als school naar buiten mogen uitstralen! De komende tijd gaan we onze school nog meer laten zien! En u als ouder kunt ons meehelpen door de berichten op sociale media massaal te delen! Zo kunnen wij aan iedereen laten zien wat voor mooie school er aan de Klarenbeekseweg staat, waar men op 25 maart gerust een kijkje kan komen nemen op onze kijkdag!

Op donderdag 5 maart zal er in het MFC een informatieavond zijn van het kinderdagverblijf en de peuteropvang. Op deze avond zal ook De Dalk zich presenteren. Mocht u dus mensen kennen met kleine kinderen wilt u ze dan op deze bijeenkomst wijzen?                                  De avond start om 20.00 uur ( inloop 19.45 uur)

Namens ons allen een Alaaf en een fijne vakantie!

Rapporten

Eindelijk is het zover...op donderdag 20 februari gaan onze nieuwe rapporten mee!

Niet alleen de buitenkant ziet er prachtig uit, ook de inhoud is vernieuwd. De rapporten zijn geschreven in taal voor de kinderen. Ook vertellen alle kinderen zelf hoe het op school gaat. Wat gaat al heel goed en waar wil ik nog mee oefenen.

Mocht u n.a.v. het rapport vragen hebben, dan kunt u een gesprek aanvragen met de leerkracht. Het kan ook zijn dat de leerkracht u uitnodigt voor een gesprek. 

Carnaval

Vrijdag 21 februari komt de Raad van 11 na de pauze bij ons op school ! Alle kinderen mogen deze dag verkleed naar school. De kinderen van de Jeugdraad zullen de 'Grote Raad' ontvangen. na de pauze doen we spelletjes. De kinderen van de onderbouw zijn deze dag vrij, maar mogen na de pauze ook op school komen om hieraan mee te doen!

 

Kijkdag

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

de Dalk is onderdeel van Leerplein055