Nieuwsbrief De Dalk3 maart 2020

Herinnering studiedag en informatieavond.

Morgen (4 maart) hebben de leerkrachten een studiedag en zijn de kinderen vrij !

Op donderdag 5 maart zal er in het MFC een informatieavond zijn van het kinderdagverblijf en de peuteropvang. Op deze avond zal ook De Dalk zich presenteren. Mocht u dus mensen kennen met kleine kinderen, wilt u ze dan op deze bijeenkomst wijzen?                                  De avond start om 20.00 uur ( inloop 19.45 uur)

Project bekijken

Het project 'Amerika, Australi├ź, Antarctica, en de oceanen' is bijna af. De kinderen van groep 4 t/m 8 hebben er hard aan gewerkt en veel van geleerd. Ze willen graag aan hun ouders en andere ge├»nteresseerden laten zien wat ze gemaakt hebben en hierover vertellen. Dit kan op woensdag 11 maart vanaf 12.15 uur

Nieuws uit de bovenbouw

 

Er is voor de vakantie veel gebeurd in de bovenbouw!

Lisanne heeft, samen met kinderen van andere scholen uit Apeldoorn, meegedaan aan de voorleeswedstrijd in Coda.Dat heeft ze heel goed gedaan.

Op dezelfde middag was het schoolvolleybaltoernooi in het Omnisport. Er deden zelfs 2 teams mee van De Dalk en ze moesten ook nog tegen elkaar volleyballen!

Tijdens de gymles hebben we een clinic badminton gehad. Sommige kinderen hebben een nieuw talent ontdekt!

De Code club Apeldoorn is in de klas geweest om de kinderen te leren coderen op de  computer. De kinderen waren heel enthousiast. Leuk om te zien hoe snel de kinderen dit oppakken en zelf allerlei dingen gaan uitproberen.

Carnaval!

Op de vrijdag voor de voorjaarsvakantie kwam de Raad van Elf met haar gevolg op bezoek bij ons op school om de kinderen en de teamleden alvast in de stemming te brengen voor het Carnavalsfeest. Alle kinderen waren die dag al mooi verkleed op school gekomen en de stemming zat er al snel goed in. De kinderen van de bovenbouw hadden een leuke kahootquiz gemaakt om de carnavalskennis van de Raad te testen. Daarna werd er fanatiek ballonnen getrapt. Het programma ging verder met een spannende stoelendans en toen was het alweer tijd voor de polonaise op het plein. Het was weer een mooi feestje !!

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

de Dalk is onderdeel van Leerplein055