Nieuwsbrief De Dalk12 juni 2020

Weer allemaal naar school!

Wat fijn dat we weer met z'n allen op school zijn!                                                                    Het is een hele bijzondere tijd geweest voor de kinderen, voor u als ouders en voor ons als team. We willen iedereen bedanken voor de geweldige inzet. We gaan de komende weken het schooljaar op een goede manier afsluiten.

Contact met het team

De afgelopen periode hebben de leerkrachten tijdens het thuiswerk regelmatig contact gehad met de kinderen via WhatsApp. Dat was voor dat moment heel erg fijn en waardevol.
Vanaf nu communiceren wij weer via de reguliere manier, dat wil zeggen via de nieuwsbrief, e-mail etc. Bij korte vragen aan de leerkracht kunt u voor schooltijd vanaf 8.15 naar de school bellen. Heeft u wat langer de tijd nodig dan is het handig om vanaf 14:30 te bellen. U kan ook altijd een e-mail sturen naar de leerkrachten. 

Reminder studiedag maandag 29 juni

De studiedag van 29 juni stond al in de jaarplanning maar bij deze nog even een herinnering.
Het team gebruikt deze dag om analyses te maken en zich alvast voor te bereiden op volgend schooljaar. 

Boekendoos midden en bovenbouw

Tijdens de thuiswerkperiode kregen de leerlingen uit de midden en bovenbouw de opdracht om een boekendoos te maken. Het was de bedoeling om een boek op een andere manier te presenteren. De kinderen maakten een samenvatting van het boek. Er moesten ook voorwerpen verzameld worden die bij het verhaal pasten. Aan elk voorwerp kwam een kaartje met op de voorkant een uitleg van hoe dit voorwerp een belangrijke rol speelt in het boek en op de achterkant de letterlijke tekst uit het boek (een citaat), waarin het voorwerp voorkomt.
Het zijn mooi versierde boekendozen geworden. Op de foto ziet u een aantal boekendozen.

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

de Dalk is onderdeel van Leerplein055