VSO, TSO en BSO

We zien dat steeds meer ouders te maken hebben met drukke banen, lange werkdagen en volle agenda’s. Als school denken we in zulke omstandigheden graag mee hoe we daarbij uw kinderen zo goed mogelijk kunnen opvangen op buitenschoolse uren.

De tussenschoolse opvang (overblijven) wordt bij ons op school verzorgd door een aantal enthousiaste ouders. De kinderen kunnen tussen de middag onder begeleiding van deze ouders hun lunch opeten en daarnaast is er de gelegenheid tot ontspanning. Bij mooi weer vind dit meestal buiten plaats. Bij slecht weer krijgen de kinderen de gelegenheid om in de school een spelletje te doen, een boekje te lezen of op een andere manier zich te ontspannen.

Kinderopvang Klarenbeek verzorgt op een voortreffelijke wijze voor onze school de Voorschoolse en Buitenschoolse Opvang.  De kinderopvang vindt plaats in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. Leerlingen hoeven dus na schooltijd niet te reizen.

Wilt u meer informatie over de kinderopvang?  Loopt u gerust eens binnen bij de kinderopvang achter onze school of klik hier.

Delen via